Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Telefoane:0723-537992, 0745-303510;
Mail: miravasilescu@yahoo.com;
Adresa: Bucuresti, bld. Magheru 22, sector 1. (consultatii numai cu programare).
Program: L-V intre 9-20
 

Date de contact: Telefoane:0723-537992, 0745-303510; Mail: miravasilescu@yahoo.com

 
 

Guestbook

Creat 12/09/2009 00:15:51 | Ultima modificare 10/19/2012 14:39:48
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "4983":
 
Bunä
Suntem trei cetäteni sträini si dorim deschiderea unui ONG.locuim cu toti in sträimätate,ce aveti nevoie sä-l deschideti,cit costä si cit dureazä?
Cu respect.MB
"partea interesata" nu sunt neaparat mostenitorii legali. cel care accepta mostenirea ii accepta si datoriile defunctului.
Buna ziua. Corectind mesajul de ma jos cu "VA multumesc pentru promtitudine si amabilitate", va aduc la cunostinta urmatoarea speta (solicitindu-va un raspuns sumar sau poate chiar asistenta ulteriora): Prin decesul mamei concubinei mele, aceasta a mostenit un apartament pentru care a intocmit acte de succesiune, intabulare etc. La scurt timp a aflat ca mama sa are si un credit (neipotecar) pentru care era numita fidejusor o colega de servici, aceasta nefiind ruda cu familia concubinei mele. S-a trezit data in judecata pentru debitul total al creditului (inclusiv dobinzi pe urmatorii 10 ani), desi acesta n-a fost achitat de fidejusoare (nici macar parti ale acestuia), insa amanuntul pentru care doresc sa va cer o parere este ca fidejusoarea a solicitat notariatului la care s-a efectuat succesiunea, redeschiderea dosarului. Avind acestea in vedere, in acceptiunea legiuitorului "parte interesata" nu se refera doar la mostenitori legali? Potentialilor creditori nu le este oferita doar calea instantelor judecatoresti? Cum isi dovedeste calitatea de creditor daca nu a achitat debitul (creditul) pe care il invoca?
Ma multumesc pentru promtitudine si amabilitate.
buna ziua! mergeti la un notariat si vedeti ca ei au un program infonot. platiti o taxa si incercati sa aflati asa.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one